Din handlekuv

Se produkter

Din handlekurv er tom.

Logg inn

Se produkter

Våre tjenester

Persisk Teppegalleri tilbyr en rekke tjenester i forbindelse med teppehold. Herunder blant annet reparasjon, rens, taksering og verdivurdering. Nedenfor kan du lese mer om den enkelte tjeneste vi tilbyr. 

 

Reparasjon

Har det oppstått en skade på ditt håndknyttede teppe? Fortvil ikke. En av fordelene med håndknyttede tepper, er at de i nesten alle tilfeller vil være mulige å reparere. Vi har gjennom mange års erfaring opparbeidet oss god kunnskap og erfaring på dette området. Kom innom vår butikk i Trondheim, Kjøpmannsgata 23, slik at vi kan besiktige skaden på ditt teppe og komme med et prisoverslag på hva det eventuelt vil koste å utbedre.

 Profesjonell rens

Håndknyttede tepper er i hovedsak enkle å holde vedlike. En rens et sted mellom hvert 3. og 5. år, vil i de aller fleste tilfeller være tilstrekkelig. Dette er for øvrig en tjeneste vi tilbyr. En rens vil kunne fjerne flekker og annet søl som har oppstått. Mange vil hevde at teppet får vekket nytt liv i seg, etter en god rens. I over 30 år har vi tilbydd våre kunder profesjonell rens av deres håndknyttede tepper. Med det har vi opparbeidet oss inngående kunnskap, erfaring og spesialisering omkring hvordan ulike typer av håndknyttede tepper skal håndteres. Vi vil fraråde å sende håndknyttede tepper til vanlig rens hos et tradisjonelt renseri. Dette da håndknyttede tepper må håndteres på en spesiell måte og med stor varsomhet. Det vil derfor være vesentlig risiko forbundet med det å sende et håndknyttet teppe til et tradisjonelt renseri. Det er overveiende sannsynlig at skade på teppets ullkvalitet, farge og overflate kan oppstå, dersom rensen ikke er korrekt og forsvarlig utført. Gjerne lever teppet til noen som har kunnskap om rensing av orientalske tepper.

 

 

Verdivurdering

Har du et håndknyttet teppe som du ønsker å vite verdien på? Eller har du kanskje fått eller arvet et, og har spørsmål omkring teppets verdi? Ingen problem, vi tilbyr verdivurdering! Teppegalleriets innehaver Asgar Hafzi er sjette generasjons teppeknytter, i tillegg så har han har vært forhandler av håndknyttede kvalitetstepper i snart fire tiår. Han har med det opparbeidet seg unik kunnskap om teppeknytting som fag, og vil være i stand til å gi deg en rettferdig og objektiv verdivurdering av ditt teppe.

 Taksering 

Vi tilbyr også taksering av ditt teppe. En taksering vil være en mer inngående verdivurdering av teppet, hvor blant annet teppets tekniske aspekter i større grad vil bli vurdert. Herunder blant annet teppets opphav, alder, knutetetthet og tilstand. Ved taksering vil et takseringsbevis bli utstedt