Din handlekuv

Se produkter

Din handlekurv er tom.

Logg inn

Se produkter

Personvernerklæring

Persisk Teppegalleri - Personvernerklæring

Følgende er en forklaring på hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på vår nettside teppegalleriet.no. Persisk Teppegalleri AS (Org nr 947 942 816) er behandlingsansvarlig for dine persondata. .
En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Det kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato, kjønn, IP-adresse. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.
 
Teppegalleriet.no
Med Teppegalleriet.no får du mulighet til å få sett og kjøpt våre produkter over internett, samt få de levert og behandlet til deg ved bestilling. Når du handler hos vår nettbutikk, samler vi inn de personopplysningene vi trenger for å behandle kjøpet på en best mulig måte i tillegg til å gi deg en ytelsesverdig kundeservice. 
 Den dataen som blir samlet inn ifm et kjøp, (detaljert kjøpshistorikk), oppbevares i fem år etter krav i bokføringsloven. Vi er også pålagt å ha disse opplysningene for regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti/returhåndtering.


Cookies 
For at vi skal gjøre din opplevelse best mulig hos vår nettbutikk, bruker vi cookies.En cookie er en informasjonskapsel (små tekstfiler) som lagres på datamaskinen din, og som gjør det mulig for oss å følge aktiviteten din på nettsiden vår.
Du kan selv velge om du aksepterer bruk av cookies, eller ikke, dette gjør du i innstillingene i nettleseren din. Merk at hvis du ikke tillater bruk av cookies, kan vi ikke garantere at nettstedet fungerer som det skal.
 

Hvordan passer vi på personopplysninger?

Du skal kunne stole på at dine personopplysninger er i trygge hender hos oss. Vi tar ikke vare på mer enn vi må og vi prøver så langt det er mulig å se til at opplysninger vi lagrer ikke kan brukes til å identifisere noen. Bare når det er strengt nødvendig for at noen skal gjøre jobben sin, blir det gitt tilgang til slike opplysninger og alle personopplysninger blir lagret på en sikker og forsvarlig måte.

 

%HTimer
%MMinutt
%SSekund
%-dDager
%HTimer
%MMinutt
%SSekund
%-wUker
%-dDager
%HTimer
%MMinutt
%SSekund
%HTimer
%MMinutt
%SSekund
%-dDager
%HTimer
%MMinutt
%SSekund
%-wUker
%-dDager
%HTimer
%MMinutt
%SSekund